IMPRESSZUM

Szia Kedves Olvasó!

Hatos Niki vagyok, zene-, írás- és könyvfüggő. Mióta csak megtanultam, mindig írtam, sokáig kézzel, aztán pedig a billentyűzeten. Rajongói oldalt, regényt, tematikus naplót, újság- online cikkeket. Az olvasás iránti szeretet már az általános iskolában megmutatkozott, hiszen én azok táborát erősítettem, akik a kötelező olvasmányokat valóban kiolvasták, nem csak a rövidített verzióra szánták rá magukat. 
2020-ban egy saját nevemmel ellátott aprócska blogon, mindenféle komolyabb cél, szándék nélkül kezdtem el olvasói beszámolókat írni a kezembe kerülő kiadványokról. Ez alatt az időszak alatt több kiváló kortárs írót megismertem, akik mellett úgy láttam, hogy a mai szerzőknek kevés megjelenési lehetőségük akad. Több mint két év után úgy döntöttem, hogy eljött az ideje, hogy egy újabb fejezetet írjak az életemben, így jött létre a Több Ezer Élet portál. 

A névadás okát egy George R. R. Martin idézet indokolja:
 "Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet."


Célom, hogy ismertessem a hazai kiadók újdonságait, tartalmas beszélgetéseket közöljek a szerzőkkel, a fordítókkal, valamint beszámolókat készítsek a különböző olvasmányaimról. Fontos küldetésemnek tartom, hogy olyan írókkal is foglalkozzak, akik máshol nem, vagy csak ritkán kapnak megjelenési lehetőséget.

Sajtóközleményeket, megjelenési igényeket a nikiahatos@gmail.com mailre várom viszont fenntartom annak jogát, hogy bizonyos anyagokat ne közöljek.
Megértésed köszönöm!

Az oldalon található anyagok kizárólag forrásmegjelöléssel (online felületek esetében kattintható formában) közölhetőek újra más lapokon.


Szereted a hazai zenéket?
2015 tavaszán megalapítottam saját zenei oldalam,
BSIDE HUNGARY-t. Ott is várlak szeretettel!