HÍRLEVÉL: Romantika a JAFFA kiadótól az őszi estékre

Ha az őszi, összebújós estéken romantikus olvasmányokra vágysz, nézd meg, milyen kötetek szerepelnek a JAFFA webshopjának eheti akciós kínálatában! Szex, szerelem, romantika témájú könyveikhez most akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá a www.jaffa.hu oldalon!

Rapid akció csütörtöktől szerdáig
Válogass ezen a héten is rapid akciók kínálatából! Csütörtöktől szerdáig ez alkalommal szex, szerelem, gyöngédség témájú könyveket szerezheted be a webshopban különleges, 30%, 40%, 50%, 60%, de akár 70% megtakarítással. Az akciós ajánlatok között olyan köteteket találhatsz meg, mint például Szabó Magdától a Nyusziék, dr. Csernus Imrétől az Én és te, vagy Elisabeth Davistől A női vágy ritmusa, de szerepelnek az ajánlatok között Soma Mamagésa és Jon Birger, az amerikai randiguru kötetei is. Látogass el a www.jaffa.hu oldalra, nézd meg a részletes listát, és élj a különleges lehetőséggel!

Szenvedély és egészség
Nemsokára megjelenik Bocsi Viki első könyve, a Szenvedélyesen egészséges. Az újdonság november 20-án, hétfőn este fél 6-kor mutatkozik be a Libri Nyugati téri könyvesboltjában, ahol a szerzővel Mörk Leonóra beszélget majd. Gyertek, hallgassátok meg a közösségi médiában sokak által követett szerzőt, és használjátok ki a lehetőséget, hogy dedikáltathatjátok vele a könyvét!
A táplálkozási tanácsadó szerző könyvében szakmai és magánéleti harcairól mesél, átadja mindazt a tudást, amire a tanulmányai és a tapasztalatai által szert tett, ezenkívül mintaétrendeket és recepteket is megoszt az olvasókkal. Így a kötet nemcsak több tízezres közössége számára értékes és tanulságos, hanem mindenkinek, akinek fontos a testi és lelki egészsége.

Egy népszerű műfaj kulisszatitkai
Első, nagysikerű, íróportrékat tartalmazó könyve után új kötettel jelentkezett László Ferenc kultúrtörténész, Operettország - Pályaképek a bécsi-budapesti operett történetéből címmel. A kötetet november 22-én, szerdán este fél 6-tól mutatjuk be a Libri Könyvpalotában (Budapest, Rákóczi út 12.), ahol személyes találkozhattok a szerzővel, és dedikáltathatjátok a könyveit.
A kötetből átfogó képet kaphatunk az operett, a népszerű, de sokak által félreértett műfaj hazai, illetve monarchiabeli történetéről, miközben a mosolyogásra, az ámuló vagy fejcsóváló rácsodálkozásra, sőt akár a szemérmes elpirulásra is lesz okunk és lehetőségünk. Mert az operettnek nincsenek se szentjei, se mártírjai, ám annál több a színes, vonzó és izgalmasan ellentmondásos egyéniség a műfaj múltjában.

E-könyvek kedvezménnyel
Most érdemes válogatnod az e-könyvek közül! November 14-26. között ugyanis a kiadó valamennyi e-könyvéhez 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá az E-könyv Magyarország webshopjában.

Újdonságok a webshopban
Érdemes felkeresned a webshopot is, ahol állandó akcióknak köszönhetően nemcsak könnyen, gyorsan és egyszerűen, hanem rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a kiadványokhoz! Ha tőlük rendelsz, 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul!
Jó hír, hogy mostantól Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőség van a rendelés leadásakor. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérhetitek MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.