HÍRLEVÉL: Paul Auster újdonság és világpremier

Sy Baumgartner jeles író, nyugdíj előtt álló filozófiaprofesszor. Egy életet töltött szerető házasságban Annával, feleségével, aki kilenc évvel ezelőtt beleveszett az óceánba. Hetvenegy éves, és emlékeivel hadakozik, miközben próbálja észben tartani napi teendőit. A regény spirális mozgásban vágja keresztül a múlt rétegeit, Sy és Anna diákkorát, New York-i megismerkedésüket, írást és pénztelenséget, a negyven évi házasságot és a még korábbi időket.

Paul Auster most megjelent regénye, a Baumgartner bámulatos remeklés, asszociatív, együttérzéssel teli mű, amely a legapróbb hétköznapi mozzanatokat lényegíti át, hogy feltegye a kérdést: miért telítődik emlékek és érzések sokaságával az egyik pillanat, miközben a másik nyomtalanul feledésbe merül. A kiadvány Pék Zoltán fordításában jelent meg.

Paul Austert bátran nevezhetjük az ezredfordulós amerikai szépirodalom egyik legnagyobb alakjának. Egyedi írói stílus, sallangoktól mentes, mégis az emberi lélek mélyére hatoló történetmesélés jellemzi műveit, amelyek különleges, megismételhetetlen olvasói élményt nyújtanak. Az Auster kötetek gyönyörű kivitelezésben jelentek meg a 21. Század Kiadó életműsorozatában, a tizennégy eddig megjelent kötetből tizenkettő cím érhető még el.

BOOKUP KÖNYVESBOLT
BookUp könyvesboltban promóciókkal és preferált kiadói választékkal várnak, törzsvásárlói kártya igénylést követően 15% kedvezmény a teljes bolti könyves kínálatra,
• 13. kerület, Pozsonyi út 23. alatt Újlipótváros leghangulatosabb utcájában Edit és Péter segít a számodra megfelelő könyv kiválasztásában.
• Továbbá a kiadói webshopon leadott rendelésedet ingyenesen átveheted a BookUp könyvesboltban!