HÍRLEVÉL: Íme a 21. Század aktuális ajánlatai

Minden könyvvel új kaland kezdődik, a 21. Század kiadó pedig egy újabb kalandos utazásra hív téged. Összeválogattak egy könyves ajánlatot, amiről azt gondolják, hogy tetszene neked. Tekintsd meg az aktuális ajánlatukat, melyet weboldalukon meg is rendelhetsz, amit gondosan becsomagolva 2 munkanapon belül ki is szállítanak. 

Paul Austert majd másfél tucat, a világ sok-sok nyelvére lefordított regénye, novellái és esszékötetei alapján bátran nevezhetjük  az ezredfordulós amerikai szépirodalom egyik legnagyobb alakjának. Paul Auster első, saját nevén publikált könyve, a különálló, egymással mégis összefüggő darabokból álló regénytrilógia (New York trilógia) már a nyolcvanas évek végén világhírűvé tette, ezt követte a többi nagy regénye, a Holdpalota, a Leviatán, Az illúziók könyve és a Brooklyni balgaságok. Auster több országban kapott írói díjakat és kitüntetéseket, ő a PEN (nemzetközi írószervezet) amerikai elnök-helyettese. Brooklynban él, sokat utazik, gyakran találkozik az európai olvasóival is.

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK:

KRIMIK ÉS THRILLEREK
A 21. Század Kiadó a krimi, thriller műfajokban elsősorban nemzetközi bestsellerek kiadásaira törekszik. Titkok, rejtélyek, borzongás és gyilkos csavarok – a legnagyobb sikerkönyvek között válogathatnak a thriller- és krimirajongók! 25-30-50 % kiadó kedvezménnyel válogathatsz sikerkönyveik és csomagajánlataik között!

SHUNMYO MASUNO ÍRÁSOK
Shunmyo Masuno főpapja egy négyszázötven éves zen buddhista templomnak Japánban és díjnyertes zen kerttervező. Könyvei elméletek helyett praktikus, egyszerű gyakorlatokat ajánlanak: tanácsaival apró lépésekben, finoman hangolja át a gondolkodásunkat. Japán egyik vezető művészeti iskolájában környezettervezést oktat. Számos helyen adott már elő, többek között a Harvard Egyetem dizájn továbbképző szakán, a Cornell és a Brown Egyetemen.

JAKUPCSEK GABRIELLA - A NAPOS B OLDAL
"Ez a könyv azért született, mert azt hiszem, tudom, mit érzel, tudom, min mész keresztül. És bár varázsló én sem vagyok, mégis szerettem volna melléd állni, és elmesélni, hogy mik az én személyes tapasztalataim a változókorról és a fiatalság talán mégsem annyira fájó elmúlásáról." - árulta el a szerző.

LAURA MARSHALL - AZ ÉVFORDULÓ
Azt hitték, a gyilkosnak nincs indítéka. De ezek a gyilkosságok nem azok, aminek látszanak. 1994. június 15-én Travis Green - férj, családapa, köztiszteletben álló polgár - végigment Hartstead utcáin, és megölte tizenegy szomszédját. Utolsó áldozata a kis Cassie Colman édesapja volt. Az eset huszonötödik évfordulójához közeledve Cassie próbál nem gondolni a múltra - miközben az édesanyja igyekszik felidézni, hogy egyáltalán mi is történt. Aztán az anyja holmija közt Cassie talál valamit, ami azt sugallja, hogy a gyilkosságok nem is azok voltak, aminek hitték. Cassie-nek muszáj beleásnia magát a történtekbe. De van valaki, aki mindent megtesz, hogy a dolgok rejtve maradjanak.

DEZSŐ ANDRÁS - NAGYFŐNÖK
Dezső András oknyomozó újságíró ezúttal Portik Tamás és körének felemelkedését és bukását dolgozta fel a nyolcvanas évek kezdetétől napjainkig. Kutatása során a szerző Portik egykori bizalmi köréből is tudott információkat szerezni, így könyvéből sok-sok olyan részlet kiderül, amelyet eddig a nyilvánosság nem ismert.