HÍRLEVÉL: Gyönyörű gasztrokaland Gilmore Girls - Szívek szállodája rajongóknak

Főzz olyan profin, mint Sookie és egyél olyan szenvedéllyel, mint Rory és Lorelai! A Gilmore Girls – vagy ahogy itthon ismerjük: Szívek szállodája – több generáció számára meghatározó sorozat, sikere évekkel a befejezés után is töretlen. Ha azt halljuk, Stars Hollow, lelki szemeink előtt egyből megjelenik a tökéletes kisváros képe. Egy olyan hely, ami megtestesíti az ideális otthont a kedves szomszédokkal, a hangulatos fényekkel, az illatokkal, a családias, biztonságos közeggel. A kisváros és a sorozat legfontosabb helyszínei és szereplői szinte mind az étkezéshez kapcsolódnak: Luke kávézója, a péntek esti vacsorák Emilynél és Richardnál, Sookie csodálatos ételkölteményei, Al palacsinta nélküli palacsintázója, Mrs. Kim tápláló ételei, a Weston cukrászda pitéi, Lorelai kétes konyhaművészete…


A Szívek szállodájában az ételek majdnem ugyanolyan fontos szerepet játszanak, mint a két főszereplő, Lorelai és Rory Gilmore. Számukra az étkezés nem csupán létszükséglet, hanem élvezet és kikapcsolódás, az együtt töltött idő elengedhetetlen kísérője. A receptek mellett praktikus tanácsokat, tippeket is tartalmaz a kötet, a sorozatból vett idézetekkel és jelenetfotókkal pedig tökéletesen megidézhetjük a Szívek szállodája hangulatát. Ez a szakácskönyv egy igazi rajongónak sem hiányozhat a polcáról!


Szóval olvass, falatozz, melegíts fel valamit (a mélyhűtött burgonyaropogós nem ugrik be magától a sütőbe), és élvezd egyik kedvenc részed isteni receptjeit. Főzz a barátaidnak, a családnak és mindenkinek, aki e kettő között van, aki amúgy a társaságod része, hagyd, hogy az étel beszéljen helyetted olyankor, amikor nem találsz szavakat – bármilyen ritkák legyenek is az ilyen pillanatok.


TURBÓZD FEL A KEDVEZMÉNYEKET!
A 21.szazadkiado.hu oldalon leadott rendelések esetén váltható be 15.000 Ft vásárlás felett ma estig. Szépséghibás könyvekre és ajándékkártyákra nem érvényes.