HÍRLEVÉL: Ápold a lelkedet a JAFFA kiadóval!

Ha a korán leszálló estében, a hosszú őszi éjszakákon úgy éreznéd, szívesen olvasnál lélekmelegítő gondolatokat, akkor válogass a JAFFA webshopjának eheti akciós kínálatából! A nőknek szóló pszichológiai könyvekhez most akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá a www.jaffa.hu oldalon!


Akció csütörtöktől szerdáig
Ezen a héten a Jaffa útnak indítja rapid akcióját! Mostantól minden héten csütörtöktől szerdáig más és más tematikájú könyveket szerezhetsz be a webshopukban különleges, akár 70%-os kedvezménnyel.
Ez alkalommal, november 9. és november 15. között női pszichológiai kiadványaik közül válogathattok 30%, 40%, 50%, 60%, de bizonyos esetekben akár 70% megtakarítással. Az akciós ajánlatok között olyan kötetek szerepelnek, mint például Gedő Ágnes Újratervezés – Önismeret 40 felett, Szalay Ágnes Éppen jókor, vagy Soma Mamagésa Öngyógyító könyve, de szerepelnek az ajánlatok között Iványi Orsi, Polus Enikő kötetei is. Látogassatok el a webshopra, nézzétek meg a részletes listát, és éljetek a különleges lehetőséggel!


Nemrégiben megjelent a Csillag Péter-Dénes Tamás szerzőpáros kötete, a Budapest futballkönyve. Az újdonság november 15-én, szerdán este fél 6-kor mutatkozik be a Rákóczi úti Libri Könyvpalotában, ahol személyesen találkozhattok a szerzőkkel, és megvásárolhatjátok, illetve dedikáltathatjátok a könyvet.
A rendhagyó könyv Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója alkalmából eleveníti fel a főváros múltjának elfeledett futballhistóriáját a 19. század utolsó éveitől az ezredfordulóig. Ismeretlen vagy homályban maradt futballtörténetek elevenednek meg, a városi élethez kapcsolódó futballepizódok mögött kirajzolódik az események háttere, hol a macskaköves utcán tovarobogó fiáker hangját, hol a sárga villamos nyikorgását, hol a gyorsuló metró zúgását hallhatjuk, de minden esetben a labda pattogásától kísérve.


Az életmód-tanácsadó szerző saját magán is megtapasztalta a szélsőséges étrendek pusztító hatását, és most már évek óta segít azoknak a klienseinek, akik a különböző divatos fogyókúrák és elhibázott tanácsok következtében nemcsak nem érték el a kitűzött céljukat, de gyakran az egészségük és a pénztárcájuk bánta a szélsőséges étrendet. Könyvében bemutatja, miért olyan károsak a hirtelen felkapott diéták, de 1azt is megtudjuk, hogy egy kiegyensúlyozott, a középutat megtaláló, szerethető táplálkozás segítségével hogyan tudunk lefogyni és egészségesen élni.


Sokan vártátok, és nemrégiben megjelent Lakatos Péter új könyve, a Kortalanul esszencia. A kötetet november 17-én, pénteken este 6-tól mutatják be a Magvető Caféban (1074 Budapest, Dohány u. 13.), ahol személyes találkozhattok a szerzővel, és dedikáltathatjátok a könyveit.
A szerző harminc éve nyitotta meg edzőtermét, azóta tanított olimpiai aranyérmest és nagymamát, kommandóst és hobbiból sportolót, valamint kinevelt majd 3500 edzőt tíz országban. Új könyvében a rendkívül népszerű Kortalanul Prémium Életminőség Program tapasztatait osztja meg az olvasókkal, ezét a programét, amelynek révén kollégáival együtt sok ezer életmódváltónak segített sikeresen.


Újdonságok a webshopban
Érdemes felkeresned a webshopot is, ahol az állandó akcióknak köszönhetően nemcsak könnyen, gyorsan és egyszerűen, hanem rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a kiadványokhoz! 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul!
Jó hír, hogy mostantól Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőség van a rendelés leadásakor. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérhetitek MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.