HÍRLEVÉL: Válts életmódot a JAFFA kiadó útmutatóival!

Az ősz az az évszak, amikor befelé fordulunk, és felébred bennünk a vágy, hogy egészségesebben éljünk. Ha te is szeretnél életmódot váltani, segítséget kaphatsz a JAFFA újdonságaitól! Bocsi Viki hamarosan megjelenő, első könyve az egészséges táplálkozáshoz nyújt tanácsokat, Magyarország első menopauza aktivistája, Iványi Orsolya mindent összegyűjtött egy kötetben, amit a változókorról tudni kell, Molnár Dávid táplálkozási tanácsadó pedig a mentes étrendet közelíti meg új módon.


Egy szenvedélyesen egészséges nő
Bocsi Viki azúttal nem a konyhában, hanem a könyvesboltokban várja majd a rajongóit! A népszerű táplálkozási tanácsadó Szenvedélyesen egészséges című könyvében nemcsak a szakmai rész hangsúlyos, hanem őt magát, az egyéniségét is megismerjük belőle. Sok magánéleti és szakmai küzdelmen van túl, egyedül nevel három gyereket, de közben viszi a céget, ami folyamatosan fejlődik. A cég egyik mottója: Szenvedélyünk az egészséged, erre is utal a cím, emellett ő maga is szenvedélyes ember, aki a saját konyhájának a főztjét fogyasztja.
Könyvében szakmai és magánéleti harcairól mesél, átadja mindazt a tudást, amire a tanulmányai és a tapasztalatai által szert tett, ezenkívül mintaétrendeket és recepteket is megoszt az olvasókkal. Így a kötet nemcsak több tízezres közössége számára értékes és tanulságos, hanem mindenkinek, akinek fontos a testi és lelki egészsége.


Végre mindent megtudhatsz a változókorról!
Iványi Orsolya kommunikációs tanácsadó, közösségépítő, Magyarország első menopauzaaktivistája, az Éljenek a 40 feletti nők! mozgalom alapítója. Missziója, hogy segítse a változókorban lévő nőket, célja, hogy a menopauza új megítélést kapjon. Első könyve, a Toszkán love sztori után most megjelent a második könyve Mindent a változókorról címmel.
A menopauza természetes folyamat, amely egy bizonyos kor után minden nő életében bekövetkezik, és erőteljes kihatással lehet az élet minden területére, az egészségtől a párkapcsolaton keresztül a munkavégzésig. Mégis nehéz róla beszélni. „Ezt a könyvet azért írtam meg, hogy segítsek azoknak a nőknek, akik már a beléptek a változókorba, és miközben nem tudják pontosan, mi történik velük, de szeretnék visszakapni a testük és lelkük feletti felett kontrollt – fogalmaz a szerző. – Emellett azoknak a nőknek is szól, akik még a menopauza előtt állnak. Ez az új életszakasz ugyanis felkészülést, rugalmasságot és nyitottságot igényel, és csak akkor leszünk képesek megfelelő menopauza-stratégiát kialakítani magunknak, ha tisztában vagyunk a tényekkel.”


Mentesen, de igazán!
Csak húst egyél, csak zsírt egyél, csak zöldséget egyél, csak gyümölcsöt egyél – halljuk és olvassuk, miközben nemcsak a tapasztalat, de a megbízható tudományos eredmények is mind azt mutatják, hogy a megoldás ebben is az arany középút. A kiegyensúlyozott étrend, mely nem a megvonásokról szól, hanem amelynek segítségével mértékletesen, észszerűen, a tudomány legújabb kutatási eredményeire alapozva tudjuk megválogatni az ételeinket, és nem dőlünk be egy diétának csak azért, mert éppen az a legdivatosabb.
A szerző, Molnár Dávid táplálkozási és életmód-tanácsadó saját magán is megtapasztalta a szélsőséges étrendek pusztító hatását, és most már évek óta segít azoknak a klienseinek, akik a különböző divatos fogyókúrák és elhibázott tanácsok következtében nemcsak nem érték el a kitűzött céljukat, de gyakran az egészségük és a pénztárcájuk bánta a szélsőséges étrendet. Könyvében rendet tesz a rengeteg téves elképzelés és félreértelmezett tudományos eredmény között, amelyekkel a tanácsadásai során találkozott. Amellett, hogy bemutatja, miért olyan károsak a hirtelen felkapott diéták, azt is megtudjuk, hogy egy kiegyensúlyozott, a középutat megtaláló, szerethető táplálkozás segítségével hogyan tudunk lefogyni és egészségesen élni.

Nagyszabású Szabó Magda akció!
Az írónő októberi születésnapja alkalmából egész hónapban különleges tematikus akcióval várunk a könyvesboltunkban! Szabó Magda életműsorozatának valamennyi kötetét most speciális, 40%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Nézz körül a JAFFA boltjában, ismerd meg és szerezd be az írónő életművének olyan darabjait is, amelyeket eddig még nem olvastál.