HÍRLEVÉL: Páratlan határidőnaplót ad ki az Édesvíz Kiadó

Céltudatos tervezés, inspiráció, asztrológia egy páratlan határidőnaplóba foglalva! A pozitív naplózásnak és tervezésnek számos előnye van, igazán hasznos öngondoskodási gyakorlat, amely táplálja a lelket és a szellemet. Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne a gondolataidat, és ezáltal a teendőidet, céljaid elérésében nyújt segítséget. Az inspiráló idézetek, a meditációk, az elmélyülést segítő gyakorlatok, az egészséges receptek és a kreatív színezők pedig még élvezetesebbé teszik az év közbeni kikapcsolódást és töltődést. A naplód bizalmas társaddá válik majd, minél többet forgatod napi szinten. 


Csendesítsd le az elméd, törd meg pár percre a napi rutint, és szívd magadba a megerősítések támogató energiáit a Határtalan gondolatok című kiadvánnyal. Az asztrológiai előrejelzések segítségével teendőidet a csillagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a negatív eredményeket és a sikertelenséget. Megtudhatod, melyek az előnyös napok, melyek a legmegfelelőbbek a nehézségek kezelésére, és melyek a legjobbak arra, hogy kényeztessük kicsit önmagunkat. 

 Ajándékozd meg magad az önfejlesztés örömével, tedd teljessé az életed az év minden egyes napján ezzel az inspiráló határidőnaplóval!