HÍRLEVÉL: Halloween hétvége a borzongást kedvelőinek

Az év legijesztőbb napjaira borzongató thrillerekkel és fordulatos krimikkel készült a 21. Század kiadó! Nézz szét a webshopban, és ha megtetszik valami, ne habozz! Használd a Halloween+21 kuponkódot a kosár oldalon, és 8.000 Ft feletti vásárlás esetén a megszokott online kedvezményeken felül +21% engedményt adnak a krimi és thriller könyvek végösszegéből. Ez egy igazán tökös ajánlat!

Chapel Croft titkai olyan mélyre vannak temetve, mint a sír. Jacknek esze ágában nem lenne piszkálni – de a lánya miatt rákényszerül. Mindent megtenne, hogy őt megvédje. Friss megjelenés! A könyvből filmsorozat készült Samantha Morton és Ruby Stokes főszereplésével.

Lara Stone, az oknyomozó újságíró is megkaparint egy foglalást, és biztos benne, hogy emlékezetes este elébe néz. De az étlapon a gyilkosság szerepel.

Sok szálon futó, mívesen kidolgozott alkotás – bemutatja, mi mindenre képesek az emberek, hogy megvédjék a szeretteiket és felderítsék az igazságot.

Ez az összetett, lebilincselő rejtély talán még azokat az olvasókat is meglepi, akik biztosak benne, merre tart a cselekmény.