HÍRLEVÉL: Ők dedikálnak a JAFFA kiadó standjánál a 94. Ünnepi Könyvhéten!

Hamarosan kezdődik a könyvek ünnepe! Június 8. és 11. között, csütörtök déltől vasárnap estig a Vörösmarty téren a JAFFA kiadó is vár téged új és már ismert, népszerű könyveivel és ellenállhatatlan kedvezményekkel! Keressétek őket naponta 10 és 19 óra között a 18. standnál, ahol személyesen is találkozhattok a szerzőkkel, és dedikáltathatjátok a könyveket!


A szerzők dedikálási időpontjai:
Az Ünnepi Könyvhéten, a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseményén június 8-11. között a Vörösmarty téren találod meg őket! A standukon 25%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a könyvekhez, míg könyvturkálójukban 1000 forintos köteteikből válogathatsz! A kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseményén szerzőik a következő időpontokban dedikálnak:

Június 09., péntek
16:00-17:00 Bihari Ádám, Bauer Barbara
17:00-18:00 Tabajdi Gábor

Június 10., szombat
11:00-12:00 Fiala Borcsa, Kurucz Adrienn, Balatoni József
15:00-16:00 Mörk Leonóra, Csigó Katalin
16:00-17:00 Galba Zsolt, Rubin Eszter

Június 11., vasárnap
11:00-12:00 Polus Enikő
15:00-16:00 Lakatos Péter, Veszprémy László Bernát
16:00-17:00 Bauer Barbara
17:00-18:00 Jobst Ágnes, Gedő Ágnes


Mindenmentes finomságok
Megjelent Rubin Eszter új szakácskönyve, Az új hedonizmus szabadsága - Egyszerűen elkészíthető glutén-, tej- és cukormentes fogások hétköznapokra és ünnepekre! A jó minőségű, friss, szezonális alapanyagokkal való szenvedélyes kapcsolat jól érzékelhetően végigvonul a könyvön a levesektől és salátáktól az egytálételeken át a desszertekig. Rubin Eszter új kötete megmutatja, hogy a glutén-, tej- és cukormentesség a legkevésbé sem jár lemondással. Sőt, éppen ellenkezőleg, ez a fajta életmód sokkal inkább egy új világot nyit, megszabadulást a káros beidegződésektől, az egészségre ártalmas alapanyagoktól. Mindez azonban nem a megszokott hozzávalók mániákus helyettesítéséről szól. Nyugodtan engedjük el ezt a gondolkodásmódot, és adjuk át magunkat az egészségünket támogató, élő és éltető fogások által biztosított új hedonizmusnak!


Egy trauma története
Megjelent dr. Csigó Katalin klinikai szakpszichológus első regénye, az Átkelők! Főhőse, Eszter hetek óta ül bezárkózva a nyaralóban. Valaha kiváló csellista volt, jónevű zenekarban játszott, boldog házasságban élt. Aztán egy napon találkozott a férfival, akiben a másik felére ismert. De a szenvedélyből szenvedés, az együttlétből magány, a szerelemből veszteség lett, és mindezt el kell rejteni mások, a világ elől. Mindennapos történet, mégis szívszorítóan egyedi. Eszter végül pszichológus segítségét kéri, hogy elakadásából kiutat találjon. Ott ülünk mi is a rendelőben, terapeuták vagyunk, páciensek, vagy mindkettő egyszerre, s szinte kényelmetlen közelségből látjuk, halljuk kibontakozni traumatizáló történetét. Ki és mi segíthet? A terápia? A hit? A megfejtésre váró misztikus álmok? Két nő, két férfi. Egy terapeuta. Történet szárnyalásról és vergődésről, fájdalomról és tagadásról, veszteségről, meghasonlásról és gyógyulásról. Egy történet, amely bárkivel megeshetett volna, de vele, velük esett meg.


Akció az e-könyvekre
Most érdemes körül nézned az e-könyvek között! Két hétig, május 22. és június 4. között a Jaffa Kiadó teljes e-könyv választéka, majdnem négyszáz kötet, 25 %-os kedvezménnyel érhető el az Ekönyv Magyarország webshopjában.