HÍRLEVÉL: Megjelent Dezső András új könyve, a Nagyfőnök!

Hogyan lett egy telefonfülkéket feltörő utcagyerek tíz évvel később az ország egyik leggazdagabb bűnözője?

„Talán nem is készült olyan nagyon arra, hogy bármelyik pillanatban eltűnjön. Talán tényleg elhitte magáról azt, amit a hozzá legközelebb állók szerint másokkal is igyekezett elhitetni: a láthatatlanságát. Élve az önszuggesztióval, gyakran még a tükör előtt is azt mondogatta magának, hogy a hatóságok előtt láthatatlan."


Dezső András oknyomozó újságíró ezúttal Portik Tamás és körének felemelkedését és bukását dolgozta fel a nyolcvanas évek kezdetétől napjainkig. Kutatása során a szerző Portik egykori bizalmi köréből is tudott információkat szerezni, így könyvéből sok-sok olyan részlet kiderül, amelyet eddig a nyilvánosság nem ismert. Kik voltak Portik segítői? Minek köszönhető, hogy évekig nem tudták elfogni és felelősségre vonni? Milyen volt üzletemberként? Mi vezetett végül a bukásához? Miért árulták el?

Megjelent Dezső András negyedik tényfeltáró kötete a
Nagyfőnök - Portik Tamás és körének felemelkedése és bukása címmel!
Portik sztorija 1982-ben kezdődött és hosszú éveken át, gyakorlatilag napjainkig tart


Május 3-án szerdán indul a BookUp Könyvesbolt eseménysorozata, a Szerző a pult mögött! NAGYFŐNÖK című legújabb kötetének megjelenése kapcsán ezen a napon személyesen is találkozhattok a BookUp Könyvesboltban Dezső Andrással, a Maffiózók mackónadrágban, a Magyar kóla és a Fedősztori című sikerkönyvek szerzőjével, aki a pult mögött állva várja majd kérdéseiteket, dedikálásra váró könyveiteket!

Beszélgess a szerzővel és másokkal az új könyv kapcsán a BookUp Könyvesboltban (1137 Budapest, Pozsonyi út 23.) 16-18 óra között!


Hogy mivel várnak a szervezők?
• Dezső András sikerszerzővel és az új könyvből készített információs blokkal,
• 15% kedvezmény - regisztrálj és kérd az állandó kedvezményt adó kártyádat,
• 3 kiadó és 8 márka közel 1000 könyvével (21. Század Kiadó, Animus Kiadó, Central Könyvek, HVG Könyvek, HVG Junior Könyvek, Lampion Könyvek, Lélek és Test Könyvek, Next21 Kiadó),
• hűségkártyával és az ezzel járó folyamatos kedvezményekkel.

Gyűjtsd a hűségpontokat törzsvásárlói kártyádra és használd ki a hűségkártya tulajdonosoknak járó kedvezményeinket! Kérd a regisztrációt a boltban az eladóktól Edittől és Pétertől!