HÍRLEVÉL: Júniusban érkezik Illés Krisztina legújabb könyve, avagy „…a Dög”!

Illés Krisztina 2016 februárjáig orvosként gyógyította az embereket, ám néhány éve már nemcsak szaktudásával, hanem szavaival is segíteni igyekszik. Valószínűleg sokan szakmai könyveket várnának tőle, ám mivel ő egy nagyon sokrétű ember, így regényeket és mesét ír.

Az orvosnőből lett író imádja a természetet, kedveli és tiszteli az állatokat, hisz a sorsszerűségben. Abban, hogy az életben semmi sem véletlen. Ezek a jegyek minden történetét átölelik, az írásnak köszönhetően pedig állítja: teljesen megváltozott. Sejt szinten is. Élete és írásai ütemét a zenék adják. Korábban olyan kiadványokkal lepte meg az olvasni szerető közönséget, mint A Varjú ikrek története - Mese gyerekeknek és felnőtteknek, valamint a Lepketánc szépirodalmi Trilógia.


A szerző az év egyik legfontosabb irodalmi eseményén, a 94. Könyvhéten mutatja be legújabb regényét, mely ….a Dög – Egy döntés hálójában címmel jelenik meg. Krisztinával június tizedikén, szombaton 14:00 órakor találkozhatunk a Vígadó-tér színpadán, ahol Kemény András, a Papírusz Book kiadó tulajdonosa, valamint jómagam beszélgetünk vele fél órán át. A bemutatót követően lehetőséged nyílik elsők között beszerezni a könyvet, valamint dedikáltatni az íróval.

Az újdonságról annyit tudhatunk, hogy főhőse saját döntése hálójában vergődik. Hiába látja, hogy nem csak rá, de a fiára és unokájára is kedvezőtlenül hat, nem tud ellene tenni. Segítségre van szüksége…

"Magda, Hédi, Gitta, Eszter. Rokonok.
Döntéseik hol jók, hol rosszak.
Egy rossz döntés. Három nemzedéken át okoz fájdalmat.
Egy jó döntés. Mindazt megadja, amiről még álmodni sem mert meghozója.
Látszólag apró döntések, melyekről később derül ki, mennyire fontosak.
És egy életüket befolyásoló titok. Vajon melyikük tud róla?
Anyós, meny, unokatestvér, unoka.
Családtagok, barátok, kollégák élete fonódik össze életükkel.
Négy nő. Az ő sorsukat ismerhetjük meg a könyvben.
Múltjuk és jelenük közös. Élnek. Megküzdenek jelenük problémáival és a múlt lelki sebeivel.
Közben eltávolodnak egymástól.
Tét a jövő. Az egymással élés." - írta közösségi oldalán Krisztina.

szerző: nikiahatos