HÍRLEVÉL: dr. Josh Axe, valamint Rubin Eszter új könyvével robbantja a májust a JAFFA kiadó

Tudtad, hogy a piszok jó? Ha nem, akkor olvasd el az amerikai természetgyógyász és táplálkozástudományi szakértő, dr. Josh Axe könyvét az áteresztő bél szindrómáról, és meg fogod érteni, miért baj a túlzásba vitt tisztaság. A piszok jó már az előjegyzési sikerlistákon is az élbolyban szerepelt, és most, hogy megjelent, már semmi akadálya, hogy te is beszerezd!


Túlzásba vitt tisztaság
Dr. Josh Axe A piszok jó - Az áteresztő bél szindróma kialakulása és gyógyítása 5 lépésben című könyve nélkülözhetetlen útmutató az egyik legtöbbet tárgyalt, mégis még mindig kevéssé értett egészségi állapot megértéséhez, diagnosztizálásához és kezeléséhez. Az emberek 80 százalékát érinti a szivárgó bél szindróma állapota - sokszor úgy, hogy nem is tudnak róla. A krónikus gyulladások, a különböző allergiák, autoimmun betegségek, pajzsmirigy-alulműködés, sőt a cukorbetegség vagy akár az ízületi gyulladás hátterében is megbújhat ez a probléma.
A szerző megmutatja, hogy a tisztasággal kapcsolatos megszállottságunk és a túlzásba vitt fertőtlenítés károsítja bélrendszerünk egészségét. Dr. Axe a legújabb kutatási eredményekre támaszkodva olyan egyszerűen követhető, 5 lépéses módszert mutat be, mellyel helyreállíthatjuk károsodott beleinket, és leküzdhetünk számtalan különféle egészségi panaszt: csillapíthatjuk a gyulladásokat és a krónikus fájdalmat, de elősegíthetjük a fogyásunkat is, és fokozhatjuk az energiaszintünket. Személyre szabható harmincnapos tervei segítségével, amelyekben receptek és gyakorlati tanácsok is helyet kapnak, megismerkedhetünk a természetes immunitás ősi művészetével, és helyreállítva a mikrobiomunkat, összhangba hozhatjuk magunkat a természeti környezetünkkel.


Jön Rubin Eszter új szakácskönyve!
Már előrendelhető, és hamarosan megjelenik Rubin Eszter új szakácskönyve, Az új hedonizmus szabadsága - Egyszerűen elkészíthető glutén-, tej- és cukormentes fogások hétköznapokra és ünnepekre. A jó minőségű, friss, szezonális alapanyagokkal való szenvedélyes kapcsolat jól érzékelhetően végigvonul a könyvön a levesektől és salátáktól az egytálételeken át a desszertekig. Rubin Eszter új kötete megmutatja, hogy a glutén-, tej- és cukormentesség a legkevésbé sem jár lemondással. Sőt, éppen ellenkezőleg, ez a fajta életmód sokkal inkább egy új világot nyit, megszabadulást a káros beidegződésektől, az egészségre ártalmas alapanyagoktól. Mindez azonban nem a megszokott hozzávalók mániákus helyettesítéséről szól. Nyugodtan engedjük el ezt a gondolkodásmódot, és adjuk át magunkat az egészségünket támogató, élő és éltető fogások által biztosított új hedonizmusnak!


Önismeret negyven felett
Előrendelhető, és hamarosan megjelenik Gedő Ágnes pszichológus könyve, az Újratervezés – Önismeret negyven felett. Ez a könyv azoknak szól, akik mindezzel együtt izgalmas és értelmes életre vágynak, és úgy gondolják, hogy a helyük bőven nem a „futottak még" kategóriában van 40 felett sem. Kiderül belőle, hogy az ilyenkor megjelenő nyugtalanító gondolatok valójában üzenetek, amelyek az elme eddig talán kevésbé ismert, titkos szereplőjétől jutnak el hozzánk. Ismerkedjünk meg ezzel a tudat mélyebb szféráiban lakó, óriási erőforrásokkal rendelkező idegennel, és kerüljünk közelebb hozzá! Ezt az önismereti utat segítik a könyv második felében található kérdések és gyakorlatok, amelyeknek a különlegessége, hogy a QR-kódok segítségével rögtön meg is hallgathatjuk a segítő hanganyagokat.


A múlt nem múlt el
Különleges akcióval várnak a JAFFA könyvesboltban május végéig! A megjelölt, történelmi témájú kiadványokat 40% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az üzletben egész hónapban! A Jaffa Könyvesbolt hétköznapokon 10 és 18 óra között van nyitva a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a könyvek között, hanem a különleges ajánlatok mellett állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz!

Érdemes felkeresni a webshopot is, ahol könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a kiadványokhoz! 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul!