MEGNYÍLT a BookUp Könyvesbolt a Pozsonyi úton!

Tavaly a 21. Század Kiadó kipróbálta, hogy milyen érzés, amikor 3 független könyvkiadó együtt dolgozik. Így tapasztalták meg, hogy mennyi tanulással, tapasztalással jár egy közös bolt működtetése. Annyi emlékezetes élményben volt részük az együtt töltött hetek alatt, hogy azóta tervezték, szervezték közös életük folytatását.

Öröm hír, hogy egy állandó helyen végre megnyílt egy gyönyörű könyvesbolt, a BookUp – ahol a könyvek otthon vannak! A kollégák szeretnék, ha ez egy olyan hely lenne, ahová mindig szívesen térsz be, és ahol munkatársaik, Péter és Edit segítenek majd, hogy könnyebben megtaláld a neked való könyveket.

Rengeteg ötletelés, könyvpakolás, berendezés, igazítás után
megnyílt az új BookUp Könyvesbolt a 13. kerületben, a Pozsonyi út 23-ban.


Hogy mivel várnak?
• Április 29-ig 25% nyitási akcióval minden könyvre,
• 3 kiadó és 8 márka közel 1000 könyvével (21. Század Kiadó, Animus Kiadó, Central Könyvek, HVG Könyvek, HVG Junior Könyvek,Lampion Könyvek, Lélek és Test Könyvek, Next21 Kiadó),
• kedves, segítőkész munkatársakkal,
• hűségkártyával és az ezzel járó folyamatos kedvezményekkel,
• a későbbiekben pedig dedikálásokkal és különféle programokkal.

Nyitvatartás:
Hétfő-Szerda: 10-18
Csütörtök : 10-20
Péntek: 10-18
Szombat:10-14
Vasárnap: zárva


Május 3-án indul a BookUp Könyvesbolt eseménysorozata, a Szerző a pult mögött! NAGYFŐNÖK című legújabb kötetének megjelenése kapcsán ezen a napon személyesen is találkozhattok Dezső Andrással, a Maffiózók mackónadrágban, a Magyar kóla és a Fedősztori című sikerkönyvek szerzőjével, aki a pult mögött állva várja majd kérdéseiteket, dedikálásra váró könyveiteket! Beszélgessetek a most megjelenő új könyv kapcsán!