HÍRLEVÉL: Válts életmódot a JAFFA Kiadó segítségével!

A tavasz hagyományosan az az évszak, amikor a legtöbbünkben felébred a vágy, hogy egészségesebben éljünk. Ha te is szeretnél életmódot váltani, segítséget kaphatsz a hamarosan megjelenő JAFFA könyvekből! Dr. Jason Fung a cukorbaj elkerüléséhez nyújt tanácsokat, a neves manuálterapeuta és mozgáscoach, Aaron Alexander pedig az összehangolás módszerével ismerteti meg olvasóit.

Legyőzhető a cukorbetegség
Dr. Jason Fung népszerű könyveit hamarosan újabb követi! Már előrendelhető A diabétesz titka - A 2-es típusú cukorbetegség megelőzése, illetve visszafordítása természetes módszerekkel. Provokatív, de rendkívül praktikus szemléletű, olvasmányos könyvében dr. Fung azt az úttörő gondolatot mutatja be, hogy a a mára népbetegségnek számító 2-es típusú cukorbetegséget a szervezet inzulinreakciója okozza a szénhidrátok krónikus túlfogyasztására adott válaszként.

A betegség visszafordításának legjobb és legtermészetesebb módja ezért a szénhidrátfogyasztás csökkentése. Elmagyarázza, hogy az inzulinra vagy más vércukorszint-csökkentő gyógyszerekre támaszkodó hagyományos kezelések segítség helyett miért súlyosbíthatják a problémát, jelentős súlygyarapodáshoz, sőt szívbetegségekhez vezetve. Érvelése szerint hatékony kezelés egyetlen módja a megfelelő diéta és az időszakos böjt, és ezekhez minden szükséges tudást és segítséget megad a könyvében, hogy bárki biztonsággal a gyógyulás útjára léphessen.


Légy egészségesebb öt egyszerű gyakorlattal!
Szeretnél fájdalmak nélkül élni, magabiztossá válni és igazán jól teljesíteni? Aaron Alexander neves manuálterapeuta és mozgáscoach már előrendelhető könyve, Az összehangolás módszere tanácsait követve, a testet és a tartást összehangoló módszerével elérheted ezeket a célokat. A módszer napi öt optimalizálásra összepontosít, amelyek mind könnyen beilleszthetők bármely edzésprogramba, mindfulness-gyakorlatba vagy a napi rutinba: földön ülés, függeszkedés, csípőből előredőlés, gyaloglás, orron át történő légzés.
A jó testtartás ugyanis több, mint pusztán az, hogy szépen kihúzod magad. Képes megváltoztatni a hangulatodat, enyhíteni a fájdalmaidat, és meg tudja szabadítani a testedet a stressz okozta feszültségtől. Segítségedre lehet, hogy növeld izomerődet, de akár abban is, hogy megkapd az áhított fizetésemelést, és meghódítsd a kiszemelt partnert. Ahhoz azonban, hogy valóban élvezhesd ezeket az előnyöket, a testedet megfelelően kell integrálni. Aaron Alexander erre kínál forradalmian új megközelítést. A módszer ráadásul egyszerre könnyen alkalmazható, és élvezetes is.


Válogass az új e-könyvek közül!
A JAFFA E-könyvek folyamatosan bővülő választéka nemrégiben tovább gyarapodott. Így digitális formában is elérhetővé vált Paul Newman nagy sikerű önéletrajza, az Egy hétköznapi ember különleges élete. A könyv egy rendkívüli memoár, a szokásos sztáréletrajzoktól eltérően irodalmi igényességgel, izgalmasan megírt szöveg, több ezer oldalnyi interjúátiratból összeszerkesztve. Newman hangja rendkívül erőteljes: hol vicces, hol fájdalmas, de legfőképpen és mindenekelőtt kegyetlenül őszinte.

Szintén kapható már e-könyv formában Jeff Bezostól a Találd fel és engedd el! című kötet, amely Bezos interjúiból, beszédeiből és az 1997 óta minden alkalommal saját maga által írt, eredeti stílusú éves részvényesi leveleiből áll össze, bepillantást enged a világ egyik leghíresebb üzletemberének és legnagyobb újítójának sikereibe, titkaiba. A könyv változatos témákat érint, az üzleti élet kérdéseitől a politikán és az innováción át a klímaváltozásig és a világűrig.

Sokan várták, most megjelent e-könyvben Ariana Davis érdekes kötete, az Élj merészen! - Mit tanít nekünk Frida Kahlo. Minden fejezet tartogat egy-egy kevéssé ismert történetet, meghitt epizódot Frida életéből, és bemutatja, hogyan küzdötte le az elé tornyosuló akadályokat úgy, hogy vállalta az ideáljait. Az Élj merészen! arra biztatja a nőket, hogy Fridáról példát véve mindig tartsanak ki, alkossanak bátran, és álljanak ki az igazuk mellett.


Előrendelési akció Lakatos Péter új könyvére!
Különleges akcióval várnak április 28-ig! Amennyiben a webshopukban most rendelitek meg Lakatos Péter Paleolit edzés című könyvét, akkor 20% kedvezményben részesültök, ráadásul a szerző által dedikált példányt kaptok! Az akció jövő hét péntekig, azaz április 28-ig fut majd. Aki már leadta az előrendelését, természetesen az is dedikált példányt kap.

Szeretettel várnak a Jaffa Könyvesboltban hétköznapokon 10 és 18 óra között, a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a kötetek között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz!