HÍRLEVÉL: Megjelent Yvonne Dederick Találd fel önmagad! – Kalauz bátor újrakezdőknek című könyve

Az üzletasszony a korosztályának igyekszik mankót nyújtani legújabb könyvével, amelybe saját élettapasztalatát is beleszőtte. Elképesztő életutat járt be Yvonne Dederick, aki sikeres üzletasszonyként és coachként most saját kortársainak ad tanácsot a Találd fel önmagad! című legújabb könyvében. 

„Felsővezetői tanácsadó és fejvadász cégnél vagyok jelenleg vezető, de korábban is mint cégvezető azt láttam, hogy sok esetben egy középkorú szakember le van írva. Azt gondolják, hogy nem lesz eléggé energikus vagy alázatos, rugalmas gondolkodású. Pedig ez egyáltalán nem így van. A magánéletben is látom a nehézségeit, hogy - főleg nőként - mennyire nehéz ennek a korosztálynak megfelelő partnert találnia. Ezért elsősorban nekik, a középkorúnak nevezett generációnak írtam a könyvem. Ha úgy érezzük, hogy kiégetünk vagy csupán nem azzá lettünk, amire vágytunk, most van még egy lehetőség arra, hogy újra felfedezzük magunkat. Ezt a lehetőséget vagy megragadjuk most, vagy nem lesz újabb esély. Ehhez a változtatáshoz igyekeztem segítséget adni a legújabb könyvemben" – mondta Yvonne Dederick, aki maga is megjárta a poklok poklát.

„A saját nehéz időszakom alatt úgy próbáltam megoldani a bennem lévő feszültséget, hogy elkezdtem tudományosan foglalkozni az önfejlesztéssel. Egymást követték a traumák és változások: meghalt az édesanyám, tönkrement a 25 éves házasságom, kirepültek a nagyobb gyerekeim és Amerikába költöztek, plusz nagy szakmai váltáson estem át. Minden, ami korábban stabil része volt az életemnek megváltozott: ez külön-külön még elviselhető lett volna, de a traumák egymásra rakódva olyan állapotba hoztak, hogy szinte lebénultam lelkileg. Rájöttem, hogy amit átélek, azt sokan mások is ebben a korosztályban" – vallotta be az üzletasszony, aki a mai napig képzi magát az önismeret és pszichológia terén. „Elkezdtem kutatni a témát és egyre inkább képes lettem helyére tenni mindent, főleg magam. Úgy éreztem, hogy ha már ezt adta a sors, akkor ezzel a tudással másoknak is segíthetek. Több coachnig képesítést is szereztem, folyamatosan tanulok és teszteltem a módszereket, amiket én és mások is alkalmaznak. Mivel láttam, hogy milyen nagy tömeget érint a változás nehézsége, úgy gondoltam megírom őszintén, a saját életemen át, amiket tapasztaltam. Mások segítése nagyon sokat ad nekem" – árulta el Yvonne Dederick, akinek könyve már kapható a könyvesboltokban. 

ÉRDEKEL EZ A KÖNYV.
BESZERZEM A SAJÁT PÉLDÁNYOMAT!

Megjelenés: 2023. április 12.
Szerkesztő: Lénárt Emese
Fotó: Gulácsi Zsuzsanna