HÍRLEVÉL: Engedd szárnyalni a gyerekeket a JAFFA kiadó segítségével!

Minden szülő azt szeretné, hogy a gyerekei jól boldoguljanak az életben, és közben még jól is érezzék magukat. A gyerekek mégis gyakran nehezen birkóznak meg a felgyorsult tempójú, kiszámíthatatlan világ nehézségeivel. Hogyan segíthetünk rajtuk, hogy valóban szárnyalhassanak? Kiderül dr. Michele Borba hamarosan megjelenő, Szárnyalók című könyvéből!


Hét jó tanács aggódó szülőknek
Előrendelhető, és hamarosan megjelenik új kiadásban Dr. Michele Borba kaliforniai pszichológus könyve, a Szárnyalók! Mi az oka annak, hogy egyes gyerekek küszködnek, mások gond nélkül veszik az akadályokat? Hét tanítható tulajdonság, amely a boldog, jól teljesítő gyereket jellemzi – szól a könyv alcíme, és a szerző valóban annak jár utána, mi különbözteti meg a szárnyaló gyerekeket azoktól, akik nehezen boldogulnak. Lehet, hogy maguk a szülők mutatnak nekik rossz viselkedési formákat?
Könyvében a pszichológus a kutatási eredmények mellett az életből vett példákkal mutatja meg, hogyan lehetnek az olvasók olyan szülők, amilyenek lenni szeretnének, és gyakorlatias, megvalósítható módszereket ajánl, amelyekkel segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy növekedjen az önbizalmuk és az empátiájuk, képesek legyenek uralkodni magukon, becsületesek, kíváncsiak, kitartók és optimisták legyenek. Az olvasás során megtanulhatjuk, hogy miként fejleszthetjük ezeket a tulajdonságokat a gyerekeknél óvodástól középiskolás korig, és mit kell megtanítani a felnövekvő generációnak ahhoz, hogy ma talpon maradjon, holnap pedig a képességeit maximálisan kiaknázva szárnyaljon.


Rendelj dedikált példányt Bauer Barbara új könyvéből!
Sokan szerették Bauer Barbara kisregénysorozatának, a Találkozásoknak tavaly megjelent első kötetét, Az idegent. Most nemsokára kézbe vehetitek a második kötetet is, amelynek a címe: Az átutazó! Ha szeretnél minél hamarabb hozzájutni az új könyvhöz, most különleges akció keretében teheted meg: április 6-ig 20% kedvezménnyel rendelheted meg, és ráadásul dedikált példányt kaphatsz!


Gyere könyvbemutatóra!
A szervezők szeretettel várnak Mihályi Fruzsina középiskolai tanár és Koczor Nóra tanácsadó szakpszichológus nemrégiben megjelent kiadványa, a Kapunyitási pánik - Önismereti munkafüzet fiatal felnőtteknek című könyvének bemutatójára április 5-én 18 órától a Magvető Caféban. A rendezvényen a szerzőkkel Fiala Borcsa beszélget majd, és utána lehetőség nyílik majd dedikáltatásra is.

A téma rendkívül aktuális, hiszen a legtöbben arra számítunk, hogy fiatal felnőtt éveink jelentik majd életünk egyik legjobb időszakát. Hiszen a tanulásnak vége, a világ tele van lehetőségekkel, az ember kicsattan az energiától, és elindul céljai felé - mi baj lehet? Ehhez képest könnyen előfordul, hogy ennek az időszaknak szinte csak a nehézségeit látjuk. A munkafüzet segítségével minden érintett fel tudja tenni és megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek fejlesztik az önismeretet, és segítenek felkészülni az életkezdés kihívásaira.


Ha hónap vége, akkor zöld péntek!
Különleges ajánlattal vár a Jaffa kiadó a könyvesboltjában március 31-én! Ezen a napon valamennyi teljes árú kötetüket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Jaffa Könyvesboltban, amely hétköznapokon 10 és 18 óra között van nyitva a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. De más napokon is szeretettel várnak.
Üzletükben nemcsak kényelmesen válogathatsz a köteteink között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz!
Érdemes felkeresni a webshopukat is, ahol könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a kiadványaikhoz! Ha tőlük rendelsz, 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul!