HÍRLEVÉL: Előrendelhetőek a Tanácsok kapunyitási pánik ellen

Te is szeretnéd formába hozni magad tavaszra? Akkor nézz be a Jaffa Könyvesboltba, ahol márciusban egész hónapban 40% kedvezménnyel szerezheted be edzés témakörű könyveket! 

Tanácsok kapunyitási pánik ellen
Hamarosan megjelenik, és már előrendelhető Mihályi Fruzsina középiskolai tanár és Koczor Nóra tanácsadó szakpszichológus könyve, a Kapunyitási pánik - Önismereti munkafüzet fiatal felnőtteknek! A fiatal szerzőpáros maga is megtapasztalta a kapunyitási pánikot, ma pedig munkájukban a jelenség különböző oldalaira összpontosítanak. Az önismereti munkafüzetet szakmai és saját tapasztalataik alapján dolgozták ki, és az a céljuk vele, hogy a jelen és a jövő fiataljai a lehető legkönnyebben birkózzanak meg a felnőttkor kihívásaival.
Sokan számítanak arra, hogy fiatal felnőtt éveik jelentik majd életük egyik legjobb időszakát. Hiszen a tanulásnak vége, a világ tele van lehetőségekkel, az ember kicsattan az energiától, és elindul céljai felé - mi baj lehet? Ehhez képest sokan szinte csak a nehézségeket látják. A lehetőségek tárháza közelről inkább káosznak tűnik, az energia talán mégsem olyan sok, a megfelelési kényszer pedig megbénít, és úgy tűnik, másoknak minden sikerül... Sok fiatal felnőtt érez így, miközben szorong attól, hogy miből fogja kifizetni az albérletét, hogy mi az a munka, amiben kiteljesedhet, és hogy vajon megtalálja-e valaha élete párját.
Akinek ismerős a helyzet, akkor ő is ahhoz a többséghez tartozik, amelyik a kapunyitási pániktól szenved. Akkor ez a könyv neki szól. Segítségével fel tudja tenni és megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek fejlesztik az önismeretet, és segítenek felkészülni az életkezdés kihívásaira. A megfelelő önismeret ugyanis elengedhetetlen, csak annak birtokában leszünk képesek reflektálni a belső folyamatainkra és a külső történésekre egyaránt. A könyvben hat különböző életterület szerint vannak csoportosítva a feladatok - én, karrier, pénz, baráti kapcsolatok, párkapcsolat, család -, amelyeknek természetesen nincs megoldókulcsa, hiszen a választ mindenkinek saját magában kell megtalálnia.


Szerezd be kedvezménnyel e-könyveket!
Te is szereted könnyen, gyorsan letölteni, és mindenhová egyszerűen magaddal vinni az olvasnivalódat? Tudtad, hogy a Jaffa Kiadó e-könyv választékában négyszáz cím található? És ezekhez a kiadványokhoz most jóval kedvezőbb áron juthatsz hozzá az Ekönyv Magyarország oldalán! Az ekonyv.hu oldalon március 12-ig valamennyi e-könyvükre 25% kedvezményt kapsz!

Hozd magad formába!
Különleges akcióval várnak a könyvesboltukban március végéig! Megjelölt, edzés témájú köteteiket 40% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az üzletben egész hónapban! A Jaffa Könyvesbolt hétköznapokon 10 és 18 óra között van nyitva a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a köteteik között, hanem a februári különleges ajánlat mellett állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz!