HÍRLEVÉL: Már hazánkban is olvasható az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere: Lucy Score lehengerlő romantikus komédiája

A könyv a TikTok egyik 2022-es szenzációja, az Amin sosem leszünk túl, világszerte több mint hatmillió eladott példánynál tart; és egyedülálló módon 16 hétig (!) szerepelt a The New York Times bestsellerlistáján! Az elsöprő siker nem meglepő, hiszen a szerelmi történet tele van emlékezetes, vicces jelenetekkel, izgalommal, és persze egy kis nyomozás sem maradhat ki…


Knox örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény menyasszony formájában kopogtat az ajtaján.
Naomi persze nemcsak úgy elszökött az esküvőjéről, hanem mentőmisszióra indult, hogy kiszabadítsa rég látott ikertestvérét Knockemoutból, ebből a bárdolatlan városkából, ahol a vitákat hagyományos módon rendezik: némi ütlegeléssel és pár korsó sörrel. Többnyire ebben a sorrendben. Azonban Naomi pechjére gonosz ikertestvére semmit sem változott az elmúlt években. Tina rövid úton meglovasítja testvére autóját és pénzét, cserébe viszont valami teljesen váratlan dolgot hagy rá: egy unokahúgot. Naomi így pénz, autó, lakás és munka nélkül ragad egy teljesen ismeretlen városban, ahol bónuszként egy vadóc 11 évesnek is a gondját kellene viselnie.
Knoxnak jó oka van rá, hogy ne bonyolódjon komplikált kapcsolatokba és ne kezdjen zűrös nőkkel. De miután Naomi élete épp lassított felvételben omlik össze előtte, legalább annyit megtesz, hogy kihúzza őt a csávából. Amint aztán Naomi összeszedi magát, visszatérhet nyugodt, magányos életéhez.

Legalábbis ez a terv - egészen addig, amíg valódi veszély nem üti fel a fejét.

"Ez a regény maga a tökéletesség. Egy napsütéses szerelmi történet,
aminek magját egy kisvárosi románc adja,
a feszültségét pedig az ellentétek vonzása."
shereadsromancebooks

"Nevettem. Sírtam. Nevettem, miközben sírtam,
és sokszor határozottan elpirultam -
ez a leginkább magával ragadó, érzelmekkel teli utazás!
Knox és Naomi története lenyűgöző olvasmány,
ami máris helyet kapott Az év 5 legjobb könyve listámon."
Book Addict

A szerzőről:
Lucy Score olyan családban nőtt fel, ahol a vacsoraasztalnál a főszerep nem az étkezésé és beszélgetésé, hanem az olvasásé volt, így a továbbtanulásnál sem volt kérdéses, hogy végül újságírói végzettséget szerez. Már öt évesen elhatalmasodott rajta az írásszenvedély, kisiskolásként már esszéket, blogokat írt. Mára a The New York Times, a The Wall Street Journal, a USA Today és az Amazon #1 bestsellerszerzője. Főállású író, aki a pennsylvaniai otthonából dolgozik.

Részlet a könyvből:
- Maradj itt!
Nagyokat pislogtam, ahogy kiszállt a kocsiból, és elindult a szobám felé.
Fáradt tekintetem automatikusan rátapadt a kopott farmernadrágra, ami feszesen rátapadt tökéletes hátsójára. Egészen elkábított a látvány, ezért beletelt egy percbe, mire eszembe jutott, hogy pontosan mit hagytam abban a szobában, és hogy mennyire nem akartam, hogy az összes ember közül pont Knox lássa meg.
- Várj! - Kiugrottam a kocsiból, és utánaszaladtam, de nem állt meg, sőt, még csak le sem lassított.
Kétségbeesésemben gyorsabban szedtem a lábaimat, és elé ugrottam. Egyenesen belesétált a felemelt kezembe.
- Állj félre az utamból, Naomi - utasított.
Amikor nem engedelmeskedtem, a hasamra tette a kezét, és elkezdett hátrafelé tolni, amíg meg nem álltam a nyolcas szoba előtt. Fogalmam sincs, mit árult el rólam, hogy nagyon élveztem az érintését a testemen.
Waylay meg én már majdnem egy egész hetet túléltünk egymás társaságában. Ezt hatalmas sikerként könyveltem el, mivel az életünk továbbra is tökéletes bizonytalanságban lebegett. Egyelőre nem lépett kapcsolatba velünk sem a jogrendszer, sem a gyermekvédelem.
De a tegnap esti fasírtba beledaráltam a cukkinit és a zöldbabot, hogy elrejtsem a zöldségeket Waylay Witt kifinomult orra elől, hátha mégis figyel minket valaki.
További két műszakom volt a kocsmában, és a borravaló kezdett kisegíteni a bajból. Újabb anyagi sikerként megérkezett az új hitel- és bankkártyám a postán keresztül. Nem tudtam Tina összes költését eltüntetni a bankszámlámról, de rengeteget segített, hogy hozzáfértem a csekély megtakarításomhoz. Volt bennem annyi előrelátás, hogy az e havi jelzáloghitelemet a hónap elején befizettem, mert arra számítottam, hogy őrjítően boldogan utazom majd el a nászutamra, és nem marad időm a számlák miatt aggódni. Ezenkívül már nem volt kocsim, így sem a fenntartás költségeit, sem a biztosítást nem kellett fizetnem, ezért meglepően sok dologra felhasználhattam a pénzemet.

- Erre van szükségem, bébi. Hogy érezzem, ahogy elolvadsz alattam. Engedned kell, hogy a magamévá tegyelek.
Nem tudtam eldönteni, hogy ez mocskos beszéd vagy romantikus próza volt. Akármerre is billent a mérleg nyelve, imádtam. Az ujjai rátaláltak a ruhám pántjára. Felgyorsult a szívverésem, ahogy kissé lecsúsztatta az anyagot a vállamon, lángoló ösvényt hagyva maga után a bőrömön.
Szüksége volt erre. Rám. Én pedig imádtam, ha szükség van rám.
A pólójához nyúltam, és bedugtam alá a kezemet, kemény izmokat találva meleg bőre alatt. Életében először Knox segítőkész kedvében volt, és fél kézzel lerántotta magáról a pólóját. Istenem, a bőre, az izmai, a tetoválásai! Végigszántottam a mellkasát a körmömmel, mire a számba nyögött.
Igen, kérlek.
Egyetlen fürge mozdulattal leseperte a ruha egyik pántját a vállamról, majd a másikkal is ugyanezt tette.
- Épp ideje, hogy megtudjam, mit rejtegetsz a ruhád alatt - motyogta.