HÍRLEVÉL: Húzd ki tavaszig a Jaffa kiadóval!

Te is nagyon várod már a tavaszt? Akkor nézz be a Jaffa Könyvesboltokba, ahol februárban egész hónapban 40% kedvezménnyel szerezheted be szórakoztató irodalmi írásokat!

Újabb könyv Lakatos Pétertől
Óriási sikert hozott a szerzőnek az Életmentő izom, hosszú időn keresztül vezette a sikerlistákat, és továbbra is a kedvenceitek között található. Most pedig új kiadásban jelenik majd meg, és már előrendelhető a Kettlebell - Nyolc hét az erősebb, fittebb testért. Lakatos Péter a kettlebell szakavatott trénere és legfőbb hazai népszerűsítője. Könyvében közvetlen és közérthető stílusban magyarázza el a kettlebell népszerűségének okait, az eszköz hatékonyságát, és mutatja be a leghatékonyabb edzésmódszereket. Könyve mindazoknak szól, akik hallottak már a kettlebellről, de még nem merték kipróbálni, akik gyakorolnak már vele, de jobbak akarnak lenni, és azoknak is, akik tudni szeretnék, hogyan válhatnak egyszerre erőssé, robbanékonnyá és vonzó testalkatúvá az eszköz segítségével.

„Ne feledd, a kettlebell csak egy vasdarab, egy eszköz, ami attól válik érdekessé, hogy hogyan használjuk. A kettlebellel történő edzés nem csupán "divat", ami előbb-utóbb eltűnik a süllyesztőben. 2006 óta számos olyan trendet láttam már, amit kezdetben nagy felhajtás övezett, aztán szép csendben eltűnt, de a kettlebell szemmel láthatóan kiállta az idő próbáját. De nem ez a legfontosabb. Amire igazán büszkék vagyunk, az a sok fitt, erős és egészséges ember, akinek az elmúlt években segítettünk elérni a céljait; akik nem csupán követtek minket, de bátran kérdeztek tőlünk és vitáztak velünk, és akik miatt ma sokkal jobb edzők vagyunk, mint néhány évvel ezelőtt” – fogalmaz a szerző. A kötetetben bemutatott nyolchetes edzésprogram követői elképesztő robbanékonyságot, erőt és kiváló kondíciót szerezhetnek, miközben egészségüknek is szilárd alapot biztosíthatnak.

Ha február 20-ig előrendeled a webshopban a könyvet, nem csak 20% kedvezménnyel juthatsz a könyvhöz, hanem a szerző által dedikált példányt kaphatsz! (A kedvezmény és dedikáció a már leadott megrendelésekre is vonatkozik!)

Jön az Átutazó
Sokan szeretitek Bauer Barbara Találkozások című kisregénysorozatát, amelynek tavaly az első része, Az idegen jelent meg. A négy részesre tervezett sorozat az idén a második kötettel folytatódik, amelynek a címe: Az átutazó. A könyv már előrendelhető, és hamarosan megjelenik!

Születés és halál. A kezdet és a vég. Valóban e két pont között élünk? Vagy éppen ezt írja át egy különös találkozás? Élet. Két állomás - a születés, amikor a világ készen áll a változásra, amit létezésünkkel magunkkal hozunk, és a halál utolsó sóhaja - közötti pillanatok sora. Az átutazó mesélője, aki az emlékei között bolyong, válaszokat akar. Miért? Miért akkor, miért úgy, miért őt? Választ akar a kérdésekre, noha tudja, hogy az egyetlen, aki meg tudná felelni őket, már nem teheti, hiszen halott. Így a maga mögött hagyott életben keresi a válaszokat. Új és új kérdések között őrlődik, amelyeket a távolodó idő diktál. Meg akarja változtatni a megváltoztathatatlant. Le akarja győzni, el akarja üldözni, meg akarja ölni... a halált. Az átutazót. Aki jön, megkeseríti a mindennapokat, majd távozik, elragadva, ami kell neki, és onnantól az élet része lesz. Ott van minden fotón, ünnepnapon, régi bútorok között, az utcán, a temetőben, egykori facsemetékben, de sosem fedi fel magát igazán. Mígnem eljön egy váratlan pillanat. Egy különös beszélgetés kezdete.


Húzd ki tavaszig!
A Jaffa Könyvesbolt hétköznapokon 10 és 18 óra között van nyitva a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a kötetek között, hanem a februári különleges ajánlat mellett állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz!

Kedvezmények a webshopban
Érdemes felkeresni a webshopjukat is, ahol könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a kiadványaikhoz! Ha tőlük rendelsz, 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul!