HÍRLEVÉL: Segítség az életmódváltáshoz a Jaffa kiadótól

Sokan fogadják meg, hogy az új évben új életet kezdenek. Ehhez nyújtanak segítséget a Jaffa kiadó életmód-könyvei, köztük A PCOS titka - A policisztás ovárium szindróma megelőzése és visszafordítása az étrend és böjt erejével című könyv. A policisztás ovárium szindróma a világ leggyakoribb, reproduktív egészséget érintő megbetegedése. A becslések szerint a termékeny korú nők 8-20 százalékát érinti, akiknek majdnem a fele képtelen teherbe esni. A szerzők, dr. Jason Fung és dr. Nadia Brito Pateguana kidolgozott egy speciális diétát és időszakos böjtölést tartalmazó módszert, amely segít megelőzni, illetve visszafordítani a PCOS-t.

Dr. Csernus Imre Én és te című könyve megjelenése óta ott szerepel a sikerlisták élén. A közismert pszichiáter élő előadásai mindig népszerűek, ha azonban a párkapcsolatok adják a témát, kivétel nélkül zsúfolásig megtelik a terem. Miért okoz olyan gyakran problémát az, amire valamennyien vágyunk: hogy megtaláljuk és megőrizzük a szerelmet és a boldogságot? Ennek a kérdésnek ered a nyomába új könyvében a szerző.

Joey Remenyi Sziklaszilárdan - Szabadulj meg a szédüléstől és a fülzúgástól a neuroplaszticitás erejével című könyve azoknak szól, akik krónikus szédüléssel vagy fülzúgással küzdenek. A szerző szerint ezek olyan láthatatlan zavaró tényezők, amelyek nem reagálnak a hagyományos kezelési eljárásokra, teljes reménytelenségbe taszítva az ezektől szenvedőket. A gyógyulás azonban lehetséges a neuroplaszticitás - az agy és a test változásra való képessége - segítségével.