HÍRLEVÉL: Érkeznek az Európa Könyvkiadó szerzőinek karácsonyi dedikálása

Az Európa Könyvkiadó lehetőséget biztosít, hogy magyar szerzőikkel és elismert fordítóikkal találkozhass egy családias hangulatú karácsonyi dedikálás alkalmával.


2022. december 15-én, csütörtökön 17 órától az Írók Boltjában. 
Szerzők és fordítók, akikkel a helyszínen találkozhatsz: Háy János, Bódis Kriszta, Kovács Krisztián, Réz Anna, Barna Imre, Révész Sándor, Soproni András és Dési János. A dedikálásra szánt kiadványok megvásárolhatók a helyszínen – de természetesen saját példányokkal is érkezhetnek az érdeklődők.

Találkozzunk 2022. december 15-én, csütörtökön 17 órakor az Írók Boltjában (1061 Budapest, Andrássy út 45.)!
Azok számára, akik nem tudnak személyesen csatlakozni, élőben jelentkeznek majd be a helyszínről, valamint mindegyik érintett könyvk kérhető online is személyes dedikálással. Erről bővebb információ az Európa Könyvkiadó honlapján. 

Natalia Sherba, az Óramágusok szerzője a Bazilika előtti adventi vásáron.
Lépj be az Idő birodalmába! December 18-án, vasárnap a Szent István-bazilika előtti adventi vásáron olvasóink személyesen találkozhatnak az Óramágusok-sorozat fehérorosz származású szerzőjével, Natalia Sherbával.
Az írónő a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alkalmával érkezett volna Magyarországra még októberben, azonban ez sajnos egy betegség miatt meghiúsult – így most a karácsony szellemében pótoljuk ezt az alkalmat! Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Három, időmágiát használó nép: az óramágusok, a tündérek és a Szellemek közt dúl a konfliktus, az idő természetének megértését és mágiájának használatát pedig különleges óraszerkezetek teszik lehetővé a varázslényekkel és -tárgyakkal, kastélyokkal, különleges tájakkal teli, multidimenzionális világban. Az Óramágusok Oroszországban a második legnépszerűbb fantasysorozat, csak a Harry Potter-könyvekből fogy több példány. A sorozat szerzője, Natalia Sherba most először látogat el Magyarországra, hogy személyesen is megismerje olvasóit. 


Mucsi Zoltán a Bazilika előtti adventi vásáron
Ráadásul nemcsak Natalia Sherbával találkozhatsz személyesen az, aki aranyvasárnap ellátogat a Szent István-bazilika előtti adventi vásárra: a közkedvelt Jászai Mari-díjas művész, Mucsi Zoltán is itt várja majd a rajongókat. Hogy mit ígérünk annak, aki velünk tölti a vasárnap délutánt? Mucsi Zoltán, más néven Kapa könyveit – természetesen a vásári hangulathoz illő kedvezményes áron –, a dedikálás és a közös fényképkészítés lehetőségét, meleg teát és természetesen a Kapától megszokott jó hangulatot!

Várnak szeretettel minden érdeklődőt 2022. december 18-án, vasárnap 15 és 17 óra között a Bazilika előtti adventi vásáron, a kis hüttében, a Szent István-bazilika felöli bejáraton belépve balra!


forrás: Takács Réka