HÍRLEVÉL: 25-30% kedvezmények 21. Század filmes kedvenceire

Filmes kedvencek, rajongói könyvek - Generációkon átívelően örökre szívünkbe zártuk a népszerű sorozatok szereplőit, emlékezetes jeleneteit vagy szállóigévé vált ételeit. A 21. század könyvei a kiadó webshopjában minimum 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, a könyvek adatlapján kedvezményes csomagajánlatok is elérhetőek.

JÓBARÁTOK - AZ ÖRÖK KEDVENC
Flashbackszerű nosztalgia és bennfentes információk: a rajongók mindent megtudhatnak arról, hogyan született meg minden idők legizgalmasabb tévéműsora Monica és Rachel lakásában és a Central Perkben. 


DOWNTON ABBEY - A CSALÁDI KEDVENC
A Downton Abbey sorozat kedvelői és a gasztronómia iránt érdeklődők számára most végre megnyílik Mrs. Patmore konyhája! Teázz úgy, mint Granthamék! A gondosan megválogatott receptválaszték Downton világának minden szegletét bejárja, a társalgóban elfogyasztott meghitt délutáni teától a kertben rendezett fényűző teapartiig. Gyönyörű vászonkötésben, aranyozott díszítéssel megjelent szakácskönyv.HARRY POTTER - AZ ÖRÖK VARÁZSLAT
Hivatalos könyv - benne a varázslatos ceremóniák, kézműves foglalkozások és partysnackek, amelyeket a varázslók világából ismerünk. Harry Potter brand joghasználattal, kép jogokkal készült kiadás.Színfalak mögötti pillantás a The Office - A hivatal sorozatra, a 21. század ikonikus tévéműsorára, az alkotók, a szerzők és a színészek saját szavaival.

A Baráti beszélgetések hibátlanul megkomponált, csalafinta humorú történet a fiatalok életének veszélyes pillanatairól, hiteles érzéseikről.

NORMÁLIS EMBEREK - Sally Rooney
Bámulatos és bölcs fejlődésregény, egy magasfeszültséggel lesújtó első szerelem története. A regényből 12 részes filmsorozat készült 2020-ban.
OLVASÓI ÉLMÉNY: ILYEN VOLT A NORMÁLIS EMBEREK


AZ ESSEXI KÍGYÓ - Sarah Perry
Ettől a könyvtől vágyat kapunk rá, hogy jobb emberré váljunk.