Ugrás a fő tartalomra

BEMUTATÓN: Fantáziadús lett Zséda 2018-as, HangSzínek kalendáriuma!

Pénteken kora este a Nyugati téri Alexandra Pódiumán mutatta be legújabb, 2018-as HangSzínek kalendáriumát Zsédenyi Adrienn.  Zséda ezt az évet sem aprózta el, olyan zenékkel jött ki, mint az Óceán, az Adj még levegőt, vagy éppen a nyár egyik legnagyobb slágere, az Eperhold. "Úgy gondolom, hogy nagyon széles réteget sikerült megfogni vele, igazi boldogság dal ez számomra. Illetve volt a jubileumi koncertem a Budapest Parkban, ahol újrahangszereltük a dalokat, és egy új löketet kapott az egész produkcióm." - kezdte a 2017-es éve összegzését a hamarosan az Álomutazók musicalben is debütáló, mindig mosolygó és kedves énekesnő.


A bemutatón szóba került a nemrég bombaként robbanó zaklatásos ügy is, amelyre így reagált: "Engem nem ért ilyen támadást, nem bántalmaztak, viszont mélységesen együtt érzek azokkal, akik most felvállalták ezt az ügyet a #metoo-val. Fontosnak tartom, hogy erről beszéljünk, és hogy a média is hozzátegyen az ilyen témájú cikkekkel. Már külföldön megfigyeltem, hogy a nagy karakterek időről-időre felszólalnak egy-egy fontos téma mellett, ott van például Meryl Streep, vagy éppen Michelle Obama a női egyenjogúság kapcsán. Úgy gondolom, hogy most itthon is megmozdult valami, remélem, hogy közel van a megoldás is."

A stílus királynő minden évben minőségi, nőies, elegáns kalendáriummal jön ki, és természetesen most sem maradnak ki a különböző lebilincselő történetek, csodálatos képek, stílus és egészséggel kapcsolatos tanácsok sem. 2018-ra azonban igazi különlegességként terápiás jellegű színezőket is kapunk. Nos, tervekre, fantáziára fel!